Over ons

Onze nuchtere mentaliteit maakt ons uniek in de dynamische wereld van marketing en communicatie. Onze klanten typeren ons als een persoonlijke partij met een no-nonsense mentaliteit. Ons team bestaat uit Norbert Berns, Gerard Russchen, Bregje Leeuwestein en Leonie Schoenmaker en samen helpen wij organisaties graag op weg als het gaat om strategie, customer journey en contentmarketing.

Gerard Russchen
Gerard RusschenMede-eigenaar
Als we met z’n allen ons netwerk willen delen, onze kennis en onze problemen eerlijk en open op tafel durven leggen; kunnen we echte oplossingen bieden. Ik heb genoeg energie (zoals de mensen uit mijn omgeving weten). Die energie zet ik het liefste in om mensen met elkaar te verbinden en hen zo te helpen aan de juiste oplossingen voor hun (online) marketing vragen.

Bregje Leeuwestein
Bregje LeeuwesteinProjectmanager
Op zoek naar de klik die de doelgroep heeft met de organisatie, of het in kaart brengen van de Customer Journey: met kwalitatief onderzoek weet je wat er écht leeft onder de doelgroep. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende mensen gesproken, en heel veel inzichten gekregen. Een strategisch advies is niets zonder een goede uitvoer. Die afwisseling maken mijn werkdagen elke dag anders.
Norbert Berns
Norbert BernsMede-eigenaar
In een wereld die snel veranderd en veel creativiteit vraagt van mij en mijn collega’s, zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt met een strategische blik op de toekomst. De nieuwe manager werkt als facilitator en ondersteuner en laat ik dat nu juist de leukste manier van werken vinden. Als ik zie dat er een rustige basis is binnen ons bedrijf, van waaruit alle collega’s kunnen werken, met al hun creativiteit, is mijn werk geslaagd.

Leonie Schoenmaker
Leonie SchoenmakerProjectmanager

Partners