Over ons

Onze nuchtere mentaliteit maakt ons uniek in de dynamische wereld van marketing en communicatie. Onze klanten typeren ons als een persoonlijke partij met een no-nonsense mentaliteit. Ons team bestaat uit Karin Krijt-Garritsen, Norbert Berns, Gerard Russchen en Bregje Leeuwestein en samen helpen wij organisaties graag op weg als het gaat om strategie, customer journey en contentmarketing.

Karin Krijt-Garritsen
Karin Krijt-GarritsenMede-eigenaar
Elke organisatie heeft een uniek DNA wat kan dienen als een sterke basis voor content marketing, daar geloof ik in. Het ontdekken van dat DNA is een fantastisch proces, wat draagvlak creëert en ogen opent. Ik krijg erg veel energie als ik mag helpen om dit te ontdekken en als ik dit door kan vertalen naar content. Soms zit de sleutel tot effect in de strategie, maar soms ook op tactisch of operationeel niveau. Ik ondersteun mensen het liefst op alle niveau’s, zodat er ook echt iets verandert: vanuit onderzoek en soms ook gewoon samen achter de computer om de werking van social media te leren.

Gerard Russchen
Gerard RusschenMede-eigenaar
Als we met z’n allen ons netwerk willen delen, onze kennis en onze problemen eerlijk en open op tafel durven leggen; kunnen we echte oplossingen bieden. Ik heb genoeg energie (zoals de mensen uit mijn omgeving weten). Die energie zet ik het liefste in om mensen met elkaar te verbinden en hen zo te helpen aan de juiste oplossingen voor hun (online) marketing vragen.

Norbert Berns
Norbert BernsMede-eigenaar
In een wereld die snel veranderd en veel creativiteit vraagt van mij en mijn collega’s, zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt met een strategische blik op de toekomst. De nieuwe manager werkt als facilitator en ondersteuner en laat ik dat nu juist de leukste manier van werken vinden. Als ik zie dat er een rustige basis is binnen ons bedrijf, van waaruit alle collega’s kunnen werken, met al hun creativiteit, is mijn werk geslaagd.

Bregje Leeuwestein
Bregje LeeuwesteinProjectmanager
Op zoek naar de klik die de doelgroep heeft met de organisatie, of het in kaart brengen van de Customer Journey: met kwalitatief onderzoek weet je wat er écht leeft onder de doelgroep. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende mensen gesproken, en heel veel inzichten gekregen. Een strategisch advies is niets zonder een goede uitvoer. Die afwisseling maken mijn werkdagen elke dag anders.

Partners