Over ons2018-03-12T12:05:38+00:00

Over ons

Onze nuchtere mentaliteit maakt ons uniek in de dynamische wereld van marketing en communicatie. Onze klanten typeren ons als een persoonlijke partij met een no-nonsense mentaliteit. Ons team bestaat uit Karin Garritsen, Norbert Berns, Gerard Russchen en Tara van Heumen en samen helpen wij mkb-bedrijven graag op weg als het gaat om online marketing- en communicatie en content strategie.

Karin Garritsen
Karin GarritsenMede-eigenaar
Elke organisatie heeft een uniek DNA wat kan dienen als een sterke basis voor content marketing, daar geloof ik in. Het ontdekken van dat DNA is een fantastisch proces, wat draagvlak creëert en ogen opent. Ik krijg erg veel energie als ik mag helpen om dit te ontdekken en als ik dit door kan vertalen naar content. Soms zit de sleutel tot effect in de strategie, maar soms ook op tactisch of operationeel niveau. Ik ondersteun mensen het liefst op alle niveau’s, zodat er ook echt iets verandert: vanuit onderzoek en soms ook gewoon samen achter de computer om de werking van social media te leren.
Gerard Russchen
Gerard RusschenMede-eigenaar
Als we met z’n allen ons netwerk willen delen, onze kennis en onze problemen eerlijk en open op tafel durven leggen; kunnen we echte oplossingen bieden. Ik heb genoeg energie (zoals de mensen uit mijn omgeving weten). Die energie zet ik het liefste in om mensen met elkaar te verbinden en hen zo te helpen aan de juiste oplossingen voor hun (online) marketing vragen.
Tara van Heumen
Tara van HeumenProjectmanager
Handvatten geven aan onze klanten voor hun content en deze succesvol toepassen. Daar krijg ik energie van! Vaak wordt gezegd dat het effect van communicatie nauwelijks zichtbaar is, maar zodra ik zie dat onze online strategie aanslaat in de praktijk doe ik een vreugdesprongetje.
Norbert Berns
Norbert BernsMede-eigenaar
In een wereld die snel veranderd en veel creativiteit vraagt van mij en mijn collega’s, zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt met een strategische blik op de toekomst. De nieuwe manager werkt als facilitator en ondersteuner en laat ik dat nu juist de leukste manier van werken vinden. Als ik zie dat er een rustige basis is binnen ons bedrijf, van waaruit alle collega’s kunnen werken, met al hun creativiteit, is mijn werk geslaagd.

Partners